Φροντιστήρια ΣΥΜΒΟΛΟ

Β Λυκείου. Προετοιμασία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Β Λυκείου. Προετοιμασία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2019.


 • Θέλεις έγκαιρη και σωστή προετοιμασία;
 • Θέλεις να μπορείς να συναγωνίζεσαι τους μαθητές των ιδιωτικών σχολείων.
 • Θέλεις προετοιμασία υπεύθυνη και μεθοδική.

 

 • Γιατί τώρα, γιατί από την Β΄Λυκείου; Τα τελευταία χρόνια, τα πιο πολλά ιδιωτικά σχολεία έχουν εντάξει στο πρόγραμμα της Β΄Λυκείου μαθήματα της Γ΄Λυκείου με έξτρα ώρες στα μαθήματα των Μαθηματικών, της Φυσικής, των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), του ΑΕΠΠ (Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον ) αλλά και στα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών, των Λατινικών της Ιστορίας και της Έκθεσης.
  Με λίγες ώρες επιπλέον την εβδομάδα ο μαθητής μπαίνει από νωρίς στην πορεία της προετοιμασίας για τις πανελλαδικές εξετάσεις.
 • Ποια είναι η πιθανότητα να συναγωνιστεί ένας μαθητής του Δημόσιου σχολείου τους αντίστοιχους μαθητές των ιδιωτικών σχολείων;
  Είναι φανερό πως αν δεν κάνει μια αντίστοιχη προετοιμασία και ο μαθητής του Δημόσιου σχολείου δεν μπορεί να συναγωνιστεί τους μαθητές των ιδιωτικών, ειδικά αν λάβουμε υπόψιν ότι πολλά ιδιωτικά σχολεία στη Γ Λυκείου το πρόγραμμα των ωρών διδασκαλίας στα βασικά μαθήματα είναι πολλαπλάσια των ωρών διδασκαλίας του Δημόσιου σχολείου δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μπορέσει να συναγωνιστεί τους μαθητές των ιδιωτικών.
  Αναπόφευκτα λοιπόν οι μαθητές των Δημόσιων σχολείων βρίσκονται σε μειονεκτική θέση έναντι των μαθητών των ιδιωτικών σχολείων.
 • Μπορώ με μία καλή προετοιμασία στη Γ΄Λυκείου να ετοιμαστώ για τις Πανελλαδικές εξετάσεις;
  Ακούγεται πολύ συχνά τελευταία από γονείς και μαθητές ότι με μια καλή προετοιμασία στη Γ Λυκείου (με ένα δυνατό φορτσάρισμα) θα προλάβουν άνετα να προετοιμαστούν κατάλληλα και να μπούνε και στη σχολή της αρεσκείας τους. Δεν μπορούν να φανταστούν την τεράστια διαφορά που μπορεί να έχουν οι βαθμολογίες του σχολείου από τις βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων. Στο 90% των περιπτώσεων οι μαθητές δεν μπορούν, δεν προλαβαίνουν να προετοιμαστούν μέσα σε ένα χρόνο.

Είναι λοιπόν απαραίτητη προϋπόθεση για να υπάρξει επιτυχία στις εξετάσεις η ΕΓΚΑΙΡΗ, η ΣΩΣΤΗ, η ΥΠΕΥΘΥΝΗ, η ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Κοινοποιήστε ελεύθερα