Φροντιστήρια ΣΥΜΒΟΛΟ

Το Φροντιστήριο

ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!
Στο φροντιστήριο ΣΥΜΒΟΛΟ έχουμε αναπτύξει μια μοναδική μέθοδο για την επιτυχία σου. Με γνώση και εμπειρία οι καθηγητές σε στηρίζουν να ξεκαθαρίσεις τον στόχο σου και στέκονται δίπλα σου σε όλη την διαδρομή μέχρι την επίτευξή του.

 

 • Ο ΣΤΟΧΟΣ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
  Ο δικός σου στόχος, σου δίνει τη δύναμη να πετύχεις.
  Σε όλη τη χρονιά δίπλα σου είναι ο Σύμβουλος-Καθηγητής, με τον οποίον συμφωνείτε τον στόχο, τον χωρίζετε σε τρίμηνα και βάζετε χρονοδιαγράμματα για να ελέγχετε την πρόοδό σου.
 • ΜΑΘΗΜΑ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ.
  Στον πίνακα… στο τετράδιο… στο τραπέζι… στο διαδίκτυο…
  Το μάθημα παντού και πάντα έχει επίκεντρο εσένα. Η τάξη έχει μέχρι 6 μαθητές, που σημαίνει ότι έχεις όλο το χρόνο για να λύσεις τις απορίες σου και να συζητήσεις με τον καθηγητή. Με τα φύλλα εργασίας, τα φύλλα θεωρίας, την πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης, τα επαναλληπτικά φυλλάδια μαθαίνεις την ύλη, έτσι όχι μόνο την καταλαβαίνεις αλλά αποκτάς «αυτόματη σκέψη», δηλαδή η γνώση έρχεται αυθόρμητα στο μυαλό σου από τη συνεχή επανάληψη. Αυτό θα είναι πάρα πολύ σημαντικό στις τελικές εξετάσεις γιατί έχεις αυτοπεποίθηση και κερδίζεις χρόνο στο γράψιμο.
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΠΑΝΑΛΛΗΠΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΤΙΚΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ
  Εδώ γράφεις διαγωνίσματα κάθε εβδομάδα και αντιμετωπίζεις τον φόβο των εξετάσεων.
  Επιτηρητές είναι οι ίδιοι οι καθηγητές που παρατηρούν τον τρόπο γραφής και σε καθοδηγούν ώστε να διατηρείς τα δυνατά σου σημεία και να βελτιώνεις τα σημεία που μπορούν να πάνε καλύτερα.
 • ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΕΓΧΩΝ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.
  Στο ΣΥΜΒΟΛΟ η αξιολόγηση είναι ακρογωνιαίος λίθος για την πρόοδο και την επιτυχία.
  Έτσι, δημιουργήσαμε ένα κύκλο ελέγχων, ώστε όλοι να αξιολογούνται καθημερινά και όλα τα αποτελέσματα να είναι μετρήσιμα. Ελέγχεσαι από τους καθηγητές σου και η πρόοδός σου καταγράφεται. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί έχεις στατιστικά στοιχεία στη διάθεσή σου και βλέπεις την πρόοδό σου. Οι καθηγητές ελέγχονται από τη Διεύθυνση του φροντιστηρίου μέσω του Βιβλίου Ύλης, στο οποίο καταγράφεται ο προγραμματισμός ύλης, που έχει δεσμευτεί να διδάξει ο καθηγητής αλλά και η πορεία των μαθημάτων (έτσι βλέπουμε τυχόν αποκλίσεις). Η γραμματεία του φροντιστηρίου ελέγχει τη σωστή λειτουργία του φροντιστηρίου (διδακτικές ώρες, απουσίες μαθητών) και επικοινωνεί με τους γονείς. Οι γονείς, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στο site του φροντιστηρίου, μπορούν να ελέγχουν την πορεία των μαθημάτων. Επίσης συμμετέχουν στις συναντήσεις γονέων ανά δίμηνο όπου συζητούν με τους καθηγητές σου.
 • ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ με καινούργιες και καινοτόμες ιδέες.
  • ΜΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.
  • ΜΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.
  • ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ.
  • ΜΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΕΞΕΛΙΞΗΣ.
  • ΜΕ ΜΟΝΤΕΡΝΑ, ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.symboloedu.gr.
  • Με ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
  (www.eclass.symboloedu.gr). Η πλατφόρμα αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων.
Κοινοποιήστε ελεύθερα